Кардиология

//Кардиология
Кардиология 2017-09-26T16:35:10+00:00

heart

Сърдечносъдовите заболявания са сред най-честите причини за смърт и тяхната диагностика и лечение трябва да се извършва от опитни лекари в напълни оборудвани болници разполагащи с модерна технология.

Центровете по кардиология на Здравна организация „Acibadem” предлагат най-съвременно лечение на световно ниво. За ранна диагностика и лечение на сърдечносъдови заболявания се използва най-съвременна апаратура.

Ранната диагностика често е животоспасяваща, поради тази причина Кардиологичните центрове на Acibadem отделят специално внимание на своята диагностичната апаратура. Технологиите използвани за диагностика в Acibadem включват компютърна томография с апаратът с двоен източник 2х64, който може да извърши сърдечна ангиопластика за шест секунди; ПЕТ/КТ с който се получават подробни изображения на сърцето; и Flash KT, най-бързия томограф в света, който извършва ангиопластика за 0,25 секунди, като същевременно отделя минимално количество радиация.

Медицински показатели

PetCTОт 2002 г Здравна организация „Acibadem” следи своите медицински и административни резултати посредством показатели на ефективността. Нашият основен приоритет е безопасността и удовлетвореността на пациентите, показателите на кардиологичните отделения (и всички други дисциплини) служат за ориентир при предлагането на по-добро обслужване.

  • Според критериите на EUROSCORE очакваната смъртност при отворените операции е 3.8%, докато този процент в Acibadem е 1.6%;
  • Според критериите на EUROSCORE очакваната смъртност при коронарен байпас е 2.7%, докато в Acibadem е 1.0%.

Какво е EUROSCORE?

Оперативното лечение на възрастни хора, диабетици или пациенти претърпели сърдечни инфаркти, операции на сърцето или сърдечни разстройства, както и пациенти с бъбречни, чернодробни или белодробни проблеми, съдържа по-висок риск. За обективното оценяване на пациентите се използват различни системи, които отчита всички тези фактори. EUROSCORE е най-използваната система за изчисляване на премерени рискове.

Цялостна грижа за сърцето

Acibadem предлага на своите пациенти модерна диагностика, лечение и помощни услуги по най-високите стандарти.