РЕПРОДУКТИВНА МЕДИЦИНА И БЕЗПЛОДИЕ

//РЕПРОДУКТИВНА МЕДИЦИНА И БЕЗПЛОДИЕ
РЕПРОДУКТИВНА МЕДИЦИНА И БЕЗПЛОДИЕ 2017-09-26T16:35:09+00:00

Reproductive-Medicine-Infertility

Установено е, че 1 от 7 двойки в световен мащаб имат проблеми със зачеването. Безплодието има сериозен психологичен и социален ефект, но днес съществуват обещаващи лечения, които могат да ви помогнат да осъществите мечтата си да имате дете.

Центровете за Репродуктивна медицина и безплодие на Acıbadem предлагат интегрирани и доказани методи за диагностика и лечение на безплодие, като нашият внимателен екип ще ви укаже съдействие при всяка стъпка в процеса.

За точното определяне на репродуктивните проблеми и съответните решения се извършват обширни изследвания и оценки. Едно от тези решения е ин-витро оплождането (IVF) и специалистите от Acibadem работещи с ултрамодерна IVF технология постигат по-добри резултати от всякога. Асистираното оплождане се извършва заедно с генетична диагноза, за да се диагностират генетични заболявания в ранния стадий на ембриона преди забременяването. Основната цел е да е предотврати предаването на генетични проблеми, които причиняват тежки заболявания при деца на родители, които са болни или са носители на заболяване. Лабораторията за генетична диагностика на Acibadem е признат център разполагащ с най-модерна технология и експерти.