Защо Acibadem?

/Защо Acibadem?
Защо Acibadem? 2018-02-01T13:39:03+00:00

Екосистема, която служи за световен пример в здравеопазването…

Здравна организация Acıbadem, която се развива с бързи темпове от 1991 г. и е една от водещите институции в областта на частното здравеопазване в Турция, през 2012 г. направи крачка напред към глобалния пазар, сключвайки партньорство с IHH Healthcare Berhad, една от най-големите групи в Далечния изток. Всяка година много пациенти от различни краища на света идват в Турция да получат лечение и избират Acıbadem, защото нашите услуги се предлагат с помощта на най-съвременните технологии в света и от екип, обучен по международните стандарти за качество.

Интегрирани услуги в здравеопазването на световно ниво

Освен болниците и медицинските центрове, Здравна организация Acıbadem предлага интегрирана система от услуги в здравеопазването, която да послужи за пример в световен мащаб, и включва 21 болници (1 от които се намира в Скопие, Македония), 16 медицински центъра и различни институции, предлагащи допълнителни услуги. В рамките на групата, лабораторията Acıbadem Labmed предлага широк набор от услуги, в т.ч. генетични и патологични изследвания и съхранение на стволови клетки и кръв от пъпна връв. Групата предлага допълнителни услуги във всяка сфера на здравеопазването чрез свои дъщерни компании, включително Acıbadem Proje Yönetimi, която разработва проекти за болници; Acıbadem Mobil Sağlık, която предлага мобилни здравни услуги, APlus , която отговаря за кетъринга и хигиената на болниците и големи компании. Чрез своите факултети по медицина, здравен мениджмънт и училище за медицински сестри, предава опита, придобит в областта на здравната индустрия, на следващото поколение, което ще поеме здравеопазването.

Цялостно обслужване в образцови центрове

Всички болници на групата отговарят на световните стандарти и се отличават с образцови центрове. 10 Онкологични центъра (хирургия, радиотерапия, химиотерапия), 11 Кардиологични центъра (кардиология за деца и възрастни и кардиохирургия), 10 центъра за инвитро оплождане (лечение на безплодие, инвитро); 6 центъра за трансплантация на органи (черен дроб, бъбреци, костен мозък); 7 центъра за лечение на гръбначни заболявания; 1 център за спортна медицина, акредитиран от ФИФА, 8 центъра за нуклеарна медицина и 5 центъра за роботизирана хирургия, всички с национални и международни акредитации и квалифицирани експерти със сериозен опит в своята област, както и модерно технологично оборудване.

Международно качество в здравеопазването

Качеството на услугите в Acibadem е сертифицирано и от независими институции. Joint Commission International (JCI) е независима международна институция за акредитация, която следи стандартите за качество в медицинските услуги. В Acibadem Healthcare Group са въведени стандартите за акредитация на JCI, за да подобрим качеството и безопасността на пациентите.

В сътрудничество с Labmed Dortmund GmbH, която повече от 30 години оперира в Германия в сферата на референтните лабораторни услуги, Acıbadem Labmed разполага и със сертификат “ISO 15189 Clinical Laboratory Accreditation Certificate”.

От университет до спортни спонсорства

Университетът Acıbadem е основан през 2007 г. с цел създаване на квалифицирани ресурси в областта на медицината и предаване на натрупаните познания в тази сфера на бъдещите поколения.

Водени от чувство за социална отговорност, ние от Здравна организация Acıbadem подкрепяме както турския, така и международния спорт чрез здравно спонсорство на футболни, баскетболни, волейболни отбори и отделни спортисти, както местни, така и чуждестранни.

Привлекателен център за здравен туризъм

Болниците, свързани със Здравна организация Acıbadem, предлагат специализирани услуги в областта на здравеопазването на много международни пациенти, които посещават страната ни. В момента Турция е сред водещите дестинации за здравен туризъм, което се дължи на обслужването по световни стандарти.