APLUS 2017-09-26T16:35:12+00:00

aplus
Aplus, която е основана на принципа „Болницата е хотел, в който се предлагат здравни услуги”, събира под един покрив нуждите на здравните организации от кетъринг, хигиена, доставки и други.

APlus е една от първите фирми, които прилагат методът “cook & chill” /сготви и охлади/ за масово производство на ястия. Този метод на готвене, който предлага ниво на сигурност много по-високо от днешните конвенции за масово производство, се базира на бързото охлаждане (за 90 – 120 минути) на продуктите до 0-4°С и съхраняването им с европейска гастрономична техника, като след това се затоплят за първи и последен път при сервирането им.

В сравнение с конвенционалните практики на производство методът „cook & chill” предлага предимства като намаляване на разходите за енергия и оборудване, икономия на мястото на употреба, по-лесен контрол на качеството и висока сигурност на храната.